FAQ

Een optreden gaat niet door of wordt verplaatst
Een artiest behoudt altijd het recht een optreden te annuleren danwel te verplaatsen. Dit kan gebeuren door bijvoorbeeld ziekte of televisieopname. A9Studios is in deze nooit aansprakelijk en is hierin afhankelijk van de keuze van de desbetreffende artiest. Uiteraard kun je wel altijd bij dit soort gebeurtenissen het betaalde geld voor je ticket teruggestort krijgen.
Is het toegestaan etenswaren en drinken mee naar binnen te nemen?
Nee, dit is helaas niet toegestaan. U kunt wel bij één van onze horeca-uitgiftepunten drinken kopen. Daarnaast is er een snackcorner aanwezig waar u eten kunt nuttigen.
Mogen (digitale) camera’s naar binnen?
Hoewel het fotograferen met mobiele telefoons nauwelijks is tegen te gaan, is fotograferen bij een concert officieel niet toegestaan. Het meenemen van digitale fotocamera's, selfie-sticks, professionele camera’s, film-, geluids-, go pro toestellen en andere beeldopnameapparatuur is niet toegestaan. Afhankelijk van het type show / artiest kunnen camera's geweigerd worden.
Hoe laat begint een concert?
Als er een voorprogramma bekend is, dan is de genoemde aanvangstijd de aanvangstijd van het voorprogramma en begint de hoofdact later. Voorprogramma's kunnen tot enkele dagen voorafgaand aan het concert nog bekend worden gemaakt. Het is daarom verstandig voorafgaand aan het concert de website te controleren. A9Studios kan nooit garanderen dat een voorstelling exact op tijd begint.
Kan ik via mijn mobiel mijn kaarten laten scannen aan de deur?
Dit verschilt per evenement. De organisator van het evenement bepaalt of je via jouw mobiel kunt scannen of niet. Wij adviseren voor de zekerheid om de tickets uit te printen en mee te nemen. Mocht u toch willen weten of u kaarten via uw mobiel kunt laten scannen, dan verwijzen wij u door naar de organisatie of de officiële kaartverkopende instantie.
Hoe gaat A9Studios om met het 18+horecabeleid?
Vanaf 1 januari 2014 geldt de nieuwe Drank- en Horecawet. Bezoekers onder de 18 jaar mogen dan geen alcohol meer bestellen of nuttigen. Het is daarom belangrijk dat je altijd een geldige legitimatie bij je hebt. Bij twijfel zullen we daar om vragen. Het is verboden alcohol te kopen en door te geven aan bezoekers onder de 18. Bij constatering word je de toegang ontzegd. Dit geldt ook voor de bezoeker die alcohol aanneemt.
Is er voldoende parkeergelegenheid?
A9Studios beschikt over een zeer groot parkeerterrein waar u gratis kunt parkeren.
Toegankelijkheid voor mindervaliden
Het gebouw is uitstekend toegankelijk voor mindervaliden. Entree, foyer, garderobe, toiletvoorzieningen en beide zalen (lift) zijn goed bereik- en berijdbaar met rolstoelen.
Is er een lift aanwezig?
Ja, er zijn 2 liften in het pand.
Wanneer heb ik recht op teruggave van ticketgelden?
Mocht een concert om wat voor reden niet doorgaan ontvangt u altijd uw geld terug. Als het concert wel doorgaat maar u wilt toch van uw tickets af dan raden wij aan om dit bijvoorbeeld te doen via Ticketswap. We zullen in dit geval het betaalde geld niet restitueren.
Gaan er na afloop van een evenement taxi's vanaf het terrein?
Bij grote evenementen zullen er taxi's klaarstaan bij het verlaten van A9Studios.
Wanneer start de voorverkoop van concerten en/of andere evenementen?
Zodra deze online staan kun je tickets reserveren.
Wat is de minimum leeftijd om toegang te krijgen tot A9Studios?
Dit hangt af van het evenement. Als er een minimum leeftijd is vastgesteld voor een evenement dan staat dit bij het evenement op de site. Is er geen minimumleeftijd vastgesteld dan wordt er dus ook niets vermeld.
Kan ik voorafgaand aan het concert/optreden ook bij jullie eten?
Naast A9Studios is een restaurant gevestigd waar je heerlijk kunt eten. Een snel hapje of uitgebreid eten is beide mogelijk. Bij veel concerten wordt ook een arrangement aangeboden welke u in de ticketshop samen met uw ticket kunt bestellen.
Ik ben spullen verloren of mijn jas vergeten? Wat moet ik doen?
Je kunt contact opnemen met de receptie van A9Studios. Deze is te bereiken op 0251-310933.
Kan ik pinnen?
Ja, dat kan op verschillende aangegeven punten.
A9Studios
© 2016 A9Studios - Westerwerf 1 Uitgeest | huisregels | vacatures | colofon